NY katalog. Tjohooo

Jag såg att så många bloggare var så glada för att ha fått en ny katalog. Och så ser jag att de har bild på IKEA katalogen. Ja, jag handlar där också men jag tror nog att alla även fick Biltema katalogen i brevlådan samtidigt. Men den har jag inte sett en enda bild på.. Nej heja heja biltema katalogen också. Det finns massa roligt där i om man bara vågar öppna och inte får för sig att det bara är pappas katalog, bara för att den har ordet bil i sig. Men kvinnor kör också bil. Äger också bilar. och KATALOGER ÄR TILL FÖR ALLA! Så, då var det sagt.





                                                                            // Tjejen bakom Fuck You, I won´t do as you tell me!

STOP!

Jag kommer göra ett kort blogguppehåll i helgen. Eller i alla fall Lördagen.

Jag kommer inte ha möjlighet till internet så jag kommer inte kunna lägga upp något alls. Och som sagt i alla fall på Lördagen. Möjligtvis även söndag och fredag. Beroende på hur stressad jag är då.

Om det nu inte finns någon snälling här som vet hur man gör tidsinställda inlägg och vill berätta det för mig. Då kan det finnas en möjlighet att det blir av.

Kommer det inte upp något imorgon då vet ni att jag är super duper stressad och att jag har massor att göra. Då kan ni tänka på mig. Kommer ni igåg mitt "tick tack tick tack" inlägg? Mmm, lite jobbigt att höra hur tiden går. Nu kommer jag även känna hur tiden går. Och det är värre. Tänk om tiden kunde göra såhär ibland:



För nu går det för snabbt!

Ja en ritktig tidsoptimist är jag och är alltid ute i sista stund. Men det är mitt eget fel. man har bara sig själv att skylla om man blir försenad. man hade alltid kunnat göra grejerna liite tidigare.


                                                                        // Tjejen bakom Fuck You, I won´t do as you tell me!

Upp under kjolen...

Nej jag kanske skulle fixa iordning med lite kläder så man slipper gå naken. Det är ju aldrig kul.

Just nu ligger stora delar av min garderop i min säng och vad har den där att göra egentligen. Nej precis ingenting.

Tänk vad skönt det hade varit om den hade fått egna ben och promenerat dit den skulle. Tröjan till tvätten, byxorna till garderoben.. Framåt Marsch!




                                                             // Tjejen bakom Fuck You, I won´t do as you tll me!

Julen är nära

Måste bara lägga upp bild på frukosten från i morse. Risgrynsgröt! Ååå jag längtar till jul!








                                                                       // Tjejen bakom Fuck You, I won´t do as you tell me!

Tick tack tick tack...

Klockan tickar och klockan går tick tack tick tack.

Det värsta är när man sitter i ett rum där det finns en klocka som tickar så det väsnas och låter i rummet. TICK TACK... Det är så man blir tokig av det höga tickandet och tackandet. Mer och mer stressad blir man och man kan höra hur tiden går, långsamt eller snabbt för den delen också beroende på vad som komma skall. Tick...tack...tick...tack...tick...tack...

Tack och lov att klockan här inne, där jag sitter när jag skriver detta, inte låter. Jag har lyssnat efter den så många gånger men aldrig hört den. Men nej! Nu för första gången kom jag på. Jag stod precis under klockan förut och visst kickade den? Gjorde den inte det? Högt och tydligt? JO, det gjorde den!!!

Tidigare har jag aldrig hört när jag till och med försökt. Nu ekar det i hela huvudet som basen i en bil med högt spelande musik, när man har huvudvärk. Eller som vuvuzelorna på en fotbollsmatch som man vill lyssna på.




Det finns vissa ljud som man helst hade varit utan men som man ändå är glad att man hör. För hade man inte hört dem hade man ju inte hört någonting alls.


                                                                     // Tjejen bakom Fuck You, I won´t do as you tell me!


Vad väljer du?

Ja som rubriken lyder. Vad skulle du välja av dess två smarrigt goda mumsbitar?

Är det den saftiga hamburgaren med dricka:





Eller är det den goda hemmabakade blåbärspajen med vanlijsås?







Ja jag vet att det är svårt. men om du var tvungen att välja. Vad blir det då?


                                                                           // Tjejen bakom Fuck You, I won´t do as you tell me!


Morrn morrn alla superpiggeliner!

Jag godmorgonar er med en kvällssol =)

Jag har sett en trend i folks bloggar nu. Många skriver om att de börjat skolan och hur deras första dag var. Snart tror jag man kan se att många skriver.. Jag är sjuk, snorig, förkyld.. Så håll utkik allihopa.





                                                                             // Tjejen bakom Fuck You, I won´t do as you tell me!

Lever du också ditt liv över facebook?

Är du också en av alla dem som lägger ut hela ditt liv på Facebook? När du äter, sover , skiter eller vad folk nu kan tänkas göra. Bilder på dig, kompisar, barn, ja alla du känner lägger du ut. Ta gärna det fulaste bilderna av kompisen också så framstår du som snyggare själv, eller? Dina stackars barn som inte har någonting att säga till om. Jag tror knappast de själva valt att bli uppvisade till allmän beskådning eller förstår hur stort internet är. Du vill bara visa upp dem för andra så du kan bevisa att du också åstadkommit något här i livet.

Skulle du vilja ha en bild på nätet där du är gullig och kladdar med maten eller att kompisen lägger ut de allra fulaste bilderna från helgen när du knäppt kunde stå på benen? Jag tror inte det!






                                                                           // Tjejen bakom Fuck You, I won´t do as you tell me!


Dags för header!

Ja, nu är det verkligen dags att skaffa mig en header. Tänkte pilla med det ikväll men jag måste även ta endel bilder innan den kan bli helt klar. Jag har i dagsläget en klar bild i huvudet över hur den ska se ut men så var det ju det sär också att det aldrig blir som man har tänkt sig.

Så när kommer den komma upp då.. Borde bli denna eller senast nästa vecka.


                                                                            // Tjejen bakom Fuck You, I won´t do as you tell  me!

Partiledarna borde växa upp inför valet.

Nu har tjafset mellan politikerna börjat på allvar. Värre och värre blir det. Värst så klart mellan partiledarna. Det handlar inte om politik längre utan om vilket parit som kan smutskasta de andra partierna mest så de själva framstår som bättre. Väx upp!

Inte en gång har jag hört VI kommer förändra det eller förbättra detta. Allt man hör är anklaganden och vad som kommer, inte kommer hända och hur dåligt det kulle vara om det andra partiet vinner. För nu finns det väl egentligen bara två partier? Alliansen och de rödgröna.

Jag undrar om någon av partiledarna har någon aning om vad deras egna parti egentligen står för. De varkar vara mer insatta i vad grannpartiet har att säga. Ingen pratar någonsin om sin egen politik.

Jag hade tyckt att det varit mycket bättre om man fick reda på vad partierna stod för i stället för vad de inte står för och vad de har för åsikter om allt annat. Nu får man istället veta vad de inte kommer göra. Alltid något. Men det betyder absolut inte att de tänkt införa det som inte nämts som negativt.

Jag antar att allt detta är ett sätt för dem att slippa lova förändringar eller förbättringar. För då kan man inte heller anklaga dem för att de inte gjort vad de sagt.

Man vet vad de har för åsikter om mycket men inte vad var och en vill göra för Sverige eller svenska folket.





                                                                         
// Tjejen bakom Fuck You, I won´t do as you tell me!

Mitt besök på skansen

Tänkte lägga upp ett fåtal bilder från mitt besök på skansken.

Skansken var mycket trevligt att besöka även om det inte var mitt första besök där. Men den här gången gick det runt ordentligt och kikade på massa djur och utsikter över Gröna Lund. Jag fick även provridit den stora dalahästen med mycket gott resultat.

Första bilden är utsikten över Grönan.




Nästa kort föreställer en liten liten skansenby. Tänk om man bodde så idag. Eller hade ett sånt ställe ute i skogen. Då skulle jag vilja leva mig in i det och för ett tag leva så sm de gjorde då. Med allt vad det innebär. Och lite påhitt också såklart för att det ska bli så intressant som möjligt.





Sen tittade jag som sagt på alla små och stora djur. Detta beundrandsvärda djuren fick jag en fin bild av när det passade på att ta sig en slurk vatten.



Man kan ju undra när man ska få se något sånt ingen.


                                                                  // Tjejen bakom Fuck You, I won´t do as you tell me!

Var tar glassen vägen?

Det är inte bara utväxter som försvinner spårlöst.

Nej det finns fler saker som gör det.

Ge mig en glass och man vet inte var den tar vägen. Jag är en stor glassätare och lägger ut mer pengar på det än vad jag borde på sommaren.

Här är en av de stora favoriterna. Nogger.





Efter en stund ser den ut såhär:




Undra vad som har hänt... efter ytterligare en stund



Bara pinnen kvar. Det är helt otroligt.



                                                                       // Tjejen bakom Fuck You, I won´t do as you tell me!

Hokus pokus, borta!

Jag har varit iväg och trollat bort min utväxt. Nu hoppas jag bara att den inte kommer tillbaka allt för snart.




Färgning av ögonbryn och fransar är kanoners när man inte känner för att sminka sig. Någon som kanske tänkt att prova? Borde bli lite billigare i längden med all den maskara mängd många använder idag =)


                                                                     // Tjejen bakom Fuck You, I won´t do as you tell me!

NI SYNS JU INTE!

Det går mot mörkare tider.

Jag var ute igår kväll vid 9-tiden och körde bil och det var nästan helt mörkt. Det som förvånar mig är att cyklister och fotgängare inte märkt av att det blivit mörkt än.

Ni syns inte. Det är LAG på att ha lampa på cykeln. Det fanns inte. Inte heller refleker på varken cykel eller person. Fotgängare gjorde inget för att synas dem heller.

Öppna upp era ögon och titta en gång till. Det är mörkt.

SKAFFA REFLEX!!!
Inte snyggt?? Jo, men det måste väl ändå räknas som bling bling.

Reflexer ska användas när det är mörkt året om, inte bara i December.





// Tjejen bakom Fuck You, I won´t do as you tell me!


Topplessförbud

Har ni läst i aftonbladet idag. Topplessförbudet sprider sig. I delar av spanien och även frankrike.

Man får nu i vissa delar av Frankrike inte gå med bar överkropp. Nu tror man attman bara pratar om kvinnor. NEJ, det gäller män också. Varför? Jo det finns folk som klagar.

Men det kommer alltid finnas folk som klagar! Det kommer alltid finnas folk som klagar på både påklädda och avklädda. Men har man så ont av att se andra nakna kroppar eller lättkläppa eller bara folk med en klädstil du inte gillar så stanna inne.

Är man så känslig behöver man inte gå ut. Vad är det som är så fult med nakenhet? Jag förstår det inte. Låt folk gå omkring så de är skapta när vädret tillåter. Låt alla moral tanter ocg gubbar sitta inne och muttra över att folk inte klär sig som de vill. Var tar friheten att ta på sig eller rättare sagt inte ta på sig vad man vill vägen.

http://www.aftonbladet.se/resa/solobad/article7648870.ab



                                                                       // Tjejen bakom Fuck You, I won´t do as you tell me!
                                   

Inte en jävel kan räkna!

Detta är lite intressant. Men inte någon som varit här inne och läst kan räkna. Eller använda miniräknare för den delen heller. (ingen har svarat på frågan i min tävling i inlägget innan)

Det kan ju inte vara något annat. Eller hur? :P

Alla har kommit in och vänt eller så har de kommenterat något annat. Det är lite spännande. I värsta fall måste jag förlänga tävligngen men det gör inte mig någonting.

Jag funderar starkt på om det var fööör jobbigt för folk att räkna. Borde jag kanske skrivit 1+1 i stället? Någon som har något bra svar på frågan.

Att folk kommer hit in och inte läser det tror jag bestämt inte på. Det finns dem som gör det, det vet jag!

Har ni orkat läsa ända hit ner så är ni inte dåliga. Grattis. Då kan jag även meddela att jag ofta är väldigt ironisk i mina inlägg. Jag måste kanske gära ett inlägg och berätta det någon dag, lite kort då såklart för dem som inte läste detta inlägget ända ner hit. Är det så att du läst inlägget ända ner hit kan du väl slänga in en liten kommertar om vad som helst. Bara så jag vet att det även finns läskunniga bloggläsare. :P


Är jag inte rolig. Jo... Kolla klockan annars. Ja, precis. Jag ÄR trött!



                                                          // Tjejen bakom Fuck You, I won´t do as you tell me!

TÄVLING: Hur bra är du på matte?

                  



Jag tänkte ha en liten tävling. Den som vinner kommer jag länka till här i ett inlägg. Jag kommer även kika igenom bloggen och skriva någon rad om vad jag tycker den innehåller och vad jag tycker om den.

I mina tävlingar måste man själv göra någonting för att vinna. Det är inte bara att skriva en kommentar.

Jag lottar sen ut en av de som svarat rätt. Vinnaren utses i morgon förmiddag redan.

Min första tävling kommer vara enkel

Vad är 5+8+12+90+6-23+76+427-65+1-500= ?


                                                                  // Tjejen bakom Fuck You, I won´t do as you tell me!  


Good Morning Starshine, The Earth Says Hello

Good morning starshine, the earth says hello

Det kommer från filmen Kalle och chokladfabriken. Har ni sett den?
Jag vill i alla fall rekomendera den.

Och här är den bästa delen i filmen:


Hur de ska/inte ska se ut i trädgården!

Jag var ute en sväng i trädgården för en stund sedan och såg att det blommade för fullt. Den fina solrosen jag har väntat på sen den planterades blommade stort.

Så här ska det se ut i trädgården:





Och här kommer solrosen. Kanonfin!





Så här ska det INTE se ut:







                                                               
// Tjejen bakom Fuck You, I won´t do as you tell me!

Idag har jag bidragit till miljön

Idag har jag varit mycket duktig och förenat nytta med nöje. Jag gick i stället för att ta bilen. En timme tog det att gå men det var det absolut värt. Det är ju aldrig fel med en promenad.

Jag har oftast tagit bilen den sträckan när det har regnat och det varit lite dåligt med tid. Men idag så.. då var jag duktig och slog på stort. Jag använde mina ben! Hör ni? Jag har använt de som är tänkt att jag ska gå med. Nu känner jag mig så duktig och jag har bidragit till en bättre miljö.

Duktiga mig. Vad har du gjort för miljön idag?





// Tjejen bakom Fuck You, I won´t do as you tell me!


Vad handlar detta om?

Vad handlar egentligen detta om. Länken jag har längre ner i inlägget från aftonbladet. Nu menar inte jag triangeldramat mellan SVT, Anders Lundin och Måns Zemlerlöw. Jag vet att de håller på att diskutera vem som kommer vara programeldare nästa år. Eftersom allsången har spårat ur. Men det gjorde den samma dag som Lasse Berghagen inte längre var kvar så det är ju ingen nyhet.

Jag menar den här texten från aftonbladet. Vad handlar den om? Vad är det de skriver om? Är det någon som kan hitta en röd tråd någonstans?

Först står det om att Måns snackat bort sin chans att bli allsångsledare. Helt plötsligt står det om sms Anders lundin skickar under Allsångs sändningen. Jag hänger inte med någon stans.

Gå in och titta själva!    http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article7633204.ab


                                                                 // Tjejen bakom Fuck You, I won´t do as you tell me!

Jag har ett super tips till er!

Jag tänkte komma det ett tips till alla läsare.

Det är så att jag tänkte lära er lägga till hemsidor i dina favoriter på datorn. Det är ju väldigt dumt att ni skulle glömma bort en mycket bra blogg för att namnet t.ex. är väldigt långt.

Mitt blogg namn är ju väldigt långt. Titta efter själv. Men då tänkte jag ge dig lite tips så att det blir lättare att komma ihåg det. Många av bloggläsare är säkert 14 år gamla och bor hemma hos sina föräldrar. Översätt mitt bloggnamn till svenska så har ni en mening som ni antagligen använder ganska mycket till dem.

Tillbaka till hur man lägger till i favoriter. Jag lovar dig, det är enkelt. Till och med den sämsta klarar det. Det går bara på några sekunder.

Tryck på “Favoriter“. Det brukar vara en liten gul stjärna bredvid ganska långt upp i internet menyn. Du borde hitta den nu. En ny ruta kommer fram.

När den nya rutan kommit fram finns det en knapp som heter “Lägg till i favoriter“. Den trycker du på sen. En ruta kommer då upp igen.

Det sista du måste göra är att klicka på knappen lägg till som kom upp i den nya rutan.

Sen är det färdigt. Då har du en av de bättre bloggarna inlagd som favorit på datorn.


                                                              // Tjejen bakom Fuck You, I won´t do as you tell me!


Promenaden igår

Ja jag skulle ju lägga ut lite bilder från promenaden igår. Här är bilder på lite av sakerna som blev införskaffade. Kläderna har jag ju som väntat inte med.

Först blev den en baugett i det gröna, omringade av fåglar




De här två kom även fram och sa hej innan vi bestämde oss för att dra vidare.






                                                                      // Tjejen bakom Fuck You, I won´t do as you tell me!

Jobba inatt

Ja det är sant. Jag har ett jobb och jag ska dit inatt. Så gammal är jag.

Varit på promenad idag och införskaffat roliga saker. Bilder kommer imorgon efter att jag har sovit.

Under tiden får ni ha det så roligt med den här länken. Den är rolig!



Video är fin fint

Jag äger en video! Det är det inte många som gör. Ibland åker någon gammal film fram och och blir avdammad och sen in i den gamla stenåldersapparaten. Som fungerar. Är det inte underbart!

Jag har till och med bildbevis =)






Titta den berömda rec-knappen. Och för er som inte vet vad det är på en video så är det den knappen man tryckte på när man ville spela in teveprogram direkt från teven. Hur lätt som helst.




// Tjejen bakom Fuck You, I won´t do as you tell me!


Fruktansvärd dag

Idag har varit den mest fruktansvärda dagen i år. Helt hysteriskt allting. Sen när det vekrar ordna upp sig då startar det igen. Jag hoppas resten av dagen blir bättre. Just nu ser det ljust ut.

Och bättre blir det nog under kvällen. Ska uppdatera mer då om vad som kan få mig på bättre tankar. Tjo!


                                                                    // Tjejen bakom Fuck You, I won´t do as you tell me!

Nu är det snart val

Valet 2010.

Det ska bli så intressant att se hur det går, för det finns inget vettigt att rösta på i år.

Ett parti säger en sak och jag håller med. Samtidigt så säger partiet an annan sak om något annat och jag kan absolut inte hålla med. Då väger den negativa saken över den positiva så man inte för något i världen vill rösta på det.

Vad man än väljer så finns det överallt stora nackdelar.

Det är tur att det finns ytterligare ett alternativ. Att rösta blankt! I år kommer det behövas som det ser ut i dagsläget!


                                                                           // Tjejen bakom Fuck You, I won´t do as you tell me!


Jä**a motorcyklister

Ja, kanske inte alla. Jag riktar mig egentligen till de två dumhuvudena jag mötte igår när jag var ute och körde. Suicidala människor som kan tänka sig att skada andra borde inte köra alls. Inte heller ha körkort.

Hade jag haft möjlighet att väja hade jag gjort det. Men har man en bergsvägg på högersidan och de kommer mitt i vägen är det inte mycket att göra. Oj vad de ryckte i styrena. Och tur var det. Annars hade det smällt, ordentligt!

Idioter som tror de äger vägen är vad de är. De förstör ju för alla andra som försöker köra ordentligt.


                                                                             




                                                                 // Tjejen bakom Fuck You, I won´t do as you tell me!

God morgon!

God morgon, god morgon!

Tröttheten är här så nu vet jag att det är dags att sätta igång för dagen.
Egentligen är det något intressant jag borde skriva men jag har så ont i magen.

Dagen består först av körning med min bil.
För jag tänker inte göra något så ointressant som att ta kort på dagens klädstil :P

Rimmet är sant och förstås jätte bra.
Nu önskar jag er alla en minst lika fin da.


                                                               // Tjejen bakom Fuck You, I won´t do as you tell me!

Ingen negativitet idag.

Nej, det hände ingenting fredagen den 13:de. Så det så!

Hur var din dag? :P

Jag måste säga att min dag varit mycket bra. Jag har ätit chokladpudding. Utan sked. Då smakar den som bäst.



// Tjejen bakom Fuck You, I won´t do as you tell me!


Pigg av att trötta ut kroppen

Man blir pigg av att träna. Jag blir det i alla fall. Det fungerar nog för de flesta om de bara ger det chansen. Men många slappar efter bara efter några få träningspass. Det var ju sååå jobbigt. Men efter att ha tränat några gånger i veckan i 2-3 veckors tid börjar jag känna av det. Jag blir gladare, trevligare, positivare, piggare och massa annat. Det blir bättre på många sätt.

Men om ni tänk testa vilket ni såklart kommer göra, för alla vill ju bli piggare och gladare, glöm inte maten. Du måste äta ordentligt för att orka träna.

Äter du inte orkar du inte träna. Orkar du inte träna vad blir det av piggheten då?

                                                            
                                                                      // Tjejen bakom Fuck You, I won´t do as you tell me!

Idag är som vilken dag som helst

Aftonbladet har en akrtikel om den "olycksdrabbade" dagen. Dagen som inte är farligare än andra dagar. Läs själva och bedöm...

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7612403.ab


                                                                          // Tjejen bakom  Fuck You, I won´t do as you tell me!


Fredagen den 13:e

Ja idag var det dags igen för en ytterligare en fredag och idag råkar det vara den 13:e dagen i månaden.

För många betyder detta att de har en mycket tråkig dag där det händer massa negativa saker. Precis lika många negativa saker som sker för många andra på lördagen den 14:e.

Idag går folk verkligen runt och känner efter och funderar. "Har det inte hänt något negativt idag?" Och så funderar dem lite till och såklart finns det massor att komma på. Om ingen hade funderat på dagen hade folk inte heller märkt av något som var mer negetivt än vanligt. Eftersom man vet att det är en olycksdag så förväntar sig folk att det ska hända fler negativa saker och då är det klart att det blir negativa saker för stt det är det folk vill ha. Annars hänger det ju inte ihop med fredagen den 13:e som en olycksdag.

Än så länge har min dag varit kanoners. Vi får väl se när dagen är slut. Jag återkommer och berättar ikväll eller imorgon hur det har gått.


                                                                       // Tjejen bakom Fuck You, I won´t do as you tell me!

Äckliga flugor

I morse när jag vaknade möttes jag av ett gäng bananflugor. De är det äckligaste. De flyger runt kring fruktfatet och det är inte ens någon dålig frukt i. Allt är nytt!

Jag har fått höra att man ska blanda lite vinäger och diskmedel i en liten kopp och då går de glatt ner och besöker detta och på så sätt bli av med dem. Och jag är nära den lösningen just nu. Fy vad äckligt. Är det bara några stycken är det en sak men när det kommer ett stort moln av dem, blää!

Jag fick fångat två av bovarna på bild. Träffar ni dem kan ni ju be dem sällt att flytta in till er i stället så jag slipper dem.






    // Tjejen bakom Fuck You, I won´t do as you tell me!


ZUMBA! YEEES!

Någon som har kört Zumba?

Jag har gjort det igen. Kört det bästa passet som finns att köra. Zumba. Jä***r vad man kan släppa loss och bara köra. Älskar det. Det är så kul att se att folk i det annars väldigt tråkiga och stela Sverige faktiskt kan släppa loss lite och skaka lite rumpa. Shake it, shake it!

Kan det bli bättre?


                                                                      // Tjejen bakom Fuck You, I won´t do as you tell me!

Titta på det här!

Detta är helt underbart. Se själva.


Lyxshaken leder stort!

Jag måste säga att Lyxshake jordgubb från Max är det bästa man kan köpa ute på sommrarna. Har inte hittat något bättre varken förra året eller detta året.


Nu hoppas jag bara att den inte försvinner allt för tidigt i höst och återkommer nästa år. För tillbaka måste den!

Mums!


                                                                   
// Tjejen bakom Fuck You, I won´t do as you tell me!


Rekordmånga läsare

Fyra läsare hade jag igår. Känns mycket bra. Lite dåligt med kommentarer bara. Men det gör ju bara att jag antar att du håller med mig om det som sagts. Eller hur? (ironin flödar)

Nej, det är inte många om man jämför med 100 eller 10000 som många andra har. Men det är fler än vad jag någonsin haft och då blir det ju stort.

Man ska vara glad för det lilla!


                                                            // Tjejen bakom Fuck You, I wont do as you tell me!


Kommer ni ihåg?

Kommer ni ihåg den underbara vintern vi hade?





Och nu börjar det gå åt det hållet igen. Såå.. Passa på att bada nu! Snart är det på med mössan och de tjocka kängorna.

I början av sommaren njuter man av natuern och vädret. Allt är ju så fint. Grönt och det blommar. Men nu då? Är det någon som tänker så nu när det börjar gå mot slutet på sommaren? Nej, man har vant sig. Det ser precis likadant ut ute som i början av sommaren men man ser det inte.

Ta vara på de sista sommardagarna! Snart är de borta.


                                                                      // Tjejen bakom Fuck You, I won´t do as you tell me!

Intressant natt

Inatt hände något intressant.

Jag låg och sov och drömmde. Helt plötsligt får jag för mig, i drömmen, att detta kan inte vara sant, detta är heltokigt. Funderar på, i drömmen, om det är en dröm. Men samtidigt känns det ju att så verkligt som det alltid gör när man drömmer. Men då kontrollerade jag i drömmen gemom att göra något i verkligheten med ögonen att det faktiskt var en dröm.

Jag försökte öppna ögonen (men gjorde det aldrig, rörde dem bara lite) i verkligheten och insåg då att det faktiskt var en dröm och då kändes allt mycket bättre, i drömmen. I det tillståndet kan man för en liten stund styra sig i drömmet åt ett håll för att sedan inte vara medveten längre och drömmen fortsätter som om inget har hänt.

Antagligen måste jag sovit väldigt väldigt lätt men vaknade inte helt och sen fortsätte drömmen där den var. Att jag i min dröm varit medveten om att jag drömt har hänt några gånger tidigare men nu var det väldigt länge sedan. Det är kul ibland beroende på vad man drömmer, då kan man om man är snabb styra någon eller några få sekunder.


(Jag läste igenom det jag skrivit nu. Haha.. antal gånger jag skrivit dröm och drömmen är nog rekord i samma inlägg tror jag)




                                                                   // Tjejen bakom Fuck You, I won´t do as you tell me!

Våga vara du!

Att våga vara sig själv idag är svårt. Mycket svårt. Våga är väl inte helt sätt ord men.. Man påverkas i alla fall hela tiden till vad man ska tycka och tänka. Reklam, tv, kompisar, i skolan. Överallt. Jag försöker vara så medveten jag kan om det men det hjälper ju inte heller. Alla påverkas ändå på ett eller annat sätt.

Man kan se väldigt tydligt i många bloggar. De flesta skriver om samma saker. Dagens outfit är något som ofta syns. Men skriver de om dagens ouitfit för att det är det som de gillar mest att skriva om? Eller finns det någon annan andledning? Går det väldigt bra för en blogg med dagens outfit så vill man kanske göra ett test för att få igång sin blogg för då kanske det fungerar för mig också. Man gör det ju då för att få läsare och inte för att det egentligen är det man vill skriva om. Hade man valt själv hande man kanske valt något helt annat. Men så tror man ju att dagens klädstil är det enda folk vill läsa om för att det fungerar ju för den bloggen med många läsare.

Men det måste vara något speciellt i det man skriver. Jag säger inte att jag kommer få massa läsare hit för att jag väljer att skriva om något helt annat. Inte alls. Men jag skriver om det jag känner för. Eller? Men då var vi där igen. Andledningen till att jag skriver det jag skrver nu är att alla andra har dagens outfit i sina bloggar. Hade de inte haft de hade jag ju inte fått för mig att starta något som inte innehåller detta eller ens skriva. Eller?

                                                                 
                                                          // Tjejen bakom Fuck You, I won´t do as you tell me!

Design funderingar

Jag sitter här och funderar på vad jag ska ha för design och utseende på bloggen. Lite kommer göras nu och resten någon annan gång. Det kommer ta tid innan jag är nöjd. Men många beckar små heter det ju.


Men helt nöjd kan man väl aldrig bli. Det finns alltid något mer man vill ha eller något man vill förbättre ytterligare.

Hur var det inte senast du köpte något? "Jag vill bara ha en sån sen har jag allt" När du väl hade en sån, hur länge varade den där jag-har-allt-känslan?

Det finns alltid något man vill ha eller något man vill ha mer!


                                           // Tjejen bakom Fuck you, I won´t do as you tell me.

God kväll!

God kväll till er alla och välkommen till min blogg.

Jag går rakt på sak, det är så det ska vara!
Jag har tröttnat på allt puttinuttigt i rosa och alla kläder, smink och annat man ser i alla bloggar och nu vill jag se något annat.
Jag hoppas att denna inte blir som att andra bloggar som finns. Det är inte min mening i alla fall. Jag vill ha en egen och inte en som ser ut och har samma innehått som din!

Jag kommer inte ha rosa bakgrund! Även om det är det som förväntas av mig för att jag är tjej. Det finns finare färger.

Jag kommer inte lägga ut hela min garderob och hur jag ser ut varje dag. Ni skulle redan sett allt efter en vecka ändå :)

Ni förstår nog vad jag menar. Jag vill ju inte tro att någon av er inte skulle göra det i alla fall.


                                            // Tjejen bakom Fuck you, I won´t do as you tell me.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0